Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Over ons

 

Nirvana 501 maakt deel uit van het 5-sterren Nirvana gebouw en is gelegen tussen Jomtien en Pattaya (Thailand), bijna op de top van de heuvel, met op korte afstand uitzicht over de turquoise wateren van de Golf van Siam en de skyline van Jomtien en Pattaya.

Het prachtige Nirvana 501 appartement biedt u een 5 sterren design, twee luxe boutique slaapsuites, met een eigen stijl en ambiance.

Het moment dat je Nirvana 501 betreed,  krijgt u het gevoel alsof u in een oase van elegantie, luxe, rust, gecombineerd met de juiste gevoel van privacy terecht komt.

Nirvana Place biedt u ook een van de beste restaurants van Pattaya, Mata Hari restaurant. Met gerechten uit alle hoeken van Europa met een lichte nadruk op het Middellandse-Zeegebied

Geniet van de beste massages in de privacy van uw suite of ontspan in ons gezellige zwembad, ontdek de grootsheid van de vele golfbanen in de omgeving van Pattaya of bezoek onze Fitness voor een workout.

Dit alles zal ervoor zorgen dat u een geweldig verblijf bij ons heeft in Nirvana 501. Het beste van Pattaya Luxe Five Star Boutique Suite.